vakantiewoningen slogan
www.korcula-experts.com-holiday-croatia-hiking-holidays korcula 1 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-hiking-holidays korcula 2 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-hiking-holidays korcula 3 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-hiking-holidays korcula 4 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-hiking-holidays korcula 5

Onze wandelvakanties zijn geschikt voor iedereen

Ervaar de prachtige natuur, de heerlijke mediterrane klimaat en het culturele erfgoed in en rond Korcula. Wandel zorgeloos de langs prachtige baaien op het groenste eiland van Kroatië, de geboorteplaats van de beroemde wereldreiziger Marco Polo! Onze wandeling reizen zijn volledig verzorgd, verblijf in goede hotels met dagelijks ontbijt en diner. Alle wandelvakanties worden door ons persoonlijk begeleid.


Individuele wandelvakanties, volledig verzorgd
Ontdek en ervaar Kroatië te voet. Wilt u graag een wandelvakantie, maar u reist liever met eigen groep? Kies dan voor een van onze individuele wandelvakanties. Wij zorgen voor alle overnachtingen en brengen uw bagage steeds naar de volgende bestemming. Uiteraard krijgt u ook de benodigde GPS-tracks van ons of, als u dat liever heeft, een routebeschrijving. als je wilt. Per dag zijn er GPS tracks en routebeschrijvingen beschikbaar. Het enige wat u hoeft te doen is wandelen en genieten van de omgeving. Boek uw individuele wandelvakantie naar Kroatië vandaag nog en geniet van het Middellandse klimaat in Zuid-Dalmatië.

Waarom een wandelvakantie bij Korcula Experts?
Al onze wandelvakanties zijn volledig verzorgd. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de prachtige wandelpaden en de leuke hotels. Bekijk ook onze fietsvakanties en onze maatwerk vakanties.

 

Wandel niveaus

De lengte van de wandeltocht en het hoogteverschil zijn dingen nemen wij mee in de weging van een reis.
Bij een standplaatsreis kunt u iedere dag kiezen of u wel of niet gaat wandelen. Bij een trektocht liggen de wandeldagen vast. Ook dat is een factor om rekening mee te houden. Bij sommige reizen kunt u per dag kiezen of u een lichtere of zwaardere tocht wandelt.

Niveau 1  Ontspannen
Rustig en ontspannen wandelen.
Afstanden van 10-15 km per dag over in het algemeen licht glooiend terrein, 3 tot 4 uur wandelen.

Niveau 2 
 Actief
Ontspannen wandelen met dagelijkse afstanden van 10-20 km, gemiddeld 4 tot 5 uur wandelen.
Soms is een korte tocht met iets meer klimwerk.


Niveau 3  Sportief

Dagelijkse afstanden van 15-25 km per dag over heuvelachtig terrein met een steilere en langere hellingen.

Niveau 4 
Pittig
Voor de beslist betere wandelaar die inspanning als een grote uitdaging ziet. Dagafstanden van meer dan 25 km door heuvelachtige gebieden met elke dag een behoorlijk aantal hoogtemeters.

 

 

tags: groepsreizen kroatie, individuele reizen kroatie, maatwerk vakanties kroatie


 Korčula Experts...speciaal, uniek en met een persoonlijk tintje


De vier parels van het eiland Korcula

Gemiddelde klantwaardering op basis van 2944 beoordelingen:  8.7