vakantiewoningen slogan
www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayhomes-taxi-transfers korcula 1 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayhomes-taxi-transfers korcula 2 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayhomes-taxi-transfers korcula 3 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayhomes-taxi-transfers korcula 4

Wij helpen u graag verder

Al onze taxidiensten worden uitgevoerd met hoogwaardige voertuigen en goed opgeleide, vakbekwame en representatieve chauffeurs. Door onze uitstekende partners en planning bent u verzekerd van vervoer op een tijdstip dat u het best uitkomt. En wij vervoeren u niet alleen op het eiland Korčula, maar ook tot ver daar buiten van Split tot Dubrovnik en zelfs bestemmingen in Bosnië.

Airportservice
Denk bijvoorbeeld aan onze taxidiensten naar de luchthavens Split of Dubrovnik. Bestemmingen in Bosnië behoort ook tot de mogelijkheden, zoals Mostar of Sarajevo. Voor de airportservice naar elke luchthaven in Europa staan wij garant voor onze service en kwaliteit. U wordt bij de door u gewenste vertrekhal afgezet of aankomsthal opgehaald. Wij houden uw vlucht nauwlettend in de gaten. U bent verzekerd dat wij u op tijd ophalen van uw luchthaven. En natuurlijk staan wij op tijd weer klaar om u na uw verblijf weer veilig terug te brengen.

Touringcar vervoer
Wij hebben de beschikking over een modern wagenpark. Behalve de luxe 8-persoonsbussen en 19-persoons touringcars hebben we ook een 50-persoons touringcar. Voor elke denkbare situatie maken we snel en zakelijk een vervoersarrangement op maat. Wij denken met u mee om gezamenlijk tot de meest geschikte oplossing te komen.

Taxi bestellen
Een taxi bestellen voor uw vakantie gaat heel eenvoudig, vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

 

tags: Korčula, Kroatië, Split, Dubrovnik, Taxi vervoer, Touringcar vervoer, Airportservice


Korčula Experts...speciaal, uniek en met een persoonlijk tintje


De vier parels van het eiland Korcula

Gemiddelde klantwaardering op basis van 2806 beoordelingen:  8.1