vakantiewoningen slogan
www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized-method korcula 1 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized-method korcula 2 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized-method korcula 3 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized-method korcula 4

U bent de regisseur van uw reis

Wij vertalen uw wensen in een onvergetelijke reis. De echt waardevolle ervaringen beginnen vaak met dromen. Daarom nemen we de tijd om te luisteren naar uw wensen. En zetten we al onze kennis, kunde, ervaring en contacten in om deze te overtreffen. In plaats van meteen een offerte te sturen, luisteren we graag eerst naar uw wensen, dit kan per e-mail of in een persoonlijk gesprek.

Uw ideeën
Een écht unieke reis begint bij u. Wat wilt u meemaken, en hoe? We beginnen blanco en luisteren, stellen vragen en leven ons in. Wilt u fietsen, wandelen, culturele dingen beleven? Of houdt u van fotograferen, de natuur of wilt u bergen beklimmen en grotten bekijken? We horen het graag, zodat we uw wensen tot werkelijkheid kunnen brengen.

Ons reisontwerp
Uw wensen en onze kennis zijn de ingrediënten voor een reisontwerp, speciaal ontwikkeld voor u. Met ons zorgvuldig opgebouwde netwerk doen we er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen, elke keer weer. Geen droom is te groot: alles is mogelijk! Het reisontwerp beperkt u op geen enkele manier, u maakt zelf alle keuzes.

Zo bent u zelf de regisseur van uw reis.

Uw reisplan
Een keuze gemaakt? Dan vertalen we uw reisontwerp naar een concreet plan, met alle gegevens die u nodig heeft.

De ervaring staat altijd centraal, ook als het gaat om uw accommodaties. Met ruime 200 accommodaties en een ruime keus uit diverse hotels verblijft u altijd op een plek die een belevenis op zich is. Elegant, kleinschalig en verrassend.

Uw ervaring
Tijdens uw reis zorgen wij ervoor dat alles perfect geregeld is, zoals je dat doet voor een goede vriend. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En kunt u genieten van uw eigen geregisseerde vakantie met uw eigen ervaringen die u weer mee naar huis neemt, want die ervaring is de werkelijke luxe.

 

Neem de regie nu in handen

Neem voor uw vakantie op maat contact met ons op, wij staan u graag te woord.

 

 

tags: maatwerk vakantie kroatie, ideeen vakantie kroatie


Korčula Experts...speciaal, uniek en met een persoonlijk tintje


De vier parels van het eiland Korcula

Gemiddelde klantwaardering op basis van 2806 beoordelingen:  8.1