vakantiewoningen slogan
www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized korcula 1 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized korcula 2 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized korcula 3 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized korcula 4 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized korcula 5 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-customized korcula 6

Een échte unieke reis begint bij u

Naast groepsreizen en individuele reizen bieden wij ook maatwerk reizen. Samen met u stellen wij uw vakantie samen. Dit kan bijvoorbeeld alleen een accommodatie zijn in combinatie met de door u gekozen fiets- of wandelroutes, echter kunnen wij u ook van A tot Z helpen uw complete vakantie samen te stellen.

 

Denkt u daarbij aan:

  • Vliegtickets
  • Vervoer van en naar het vliegveld in Kroatië (Split / Dubrovnik)
  • Accommodatie (van kamer tot villa of hotel)
  • Fietshuur
  • Auto-, boot- of scooterhuur
  • Bagagevervoer
  • Wandel- en/of fietsroutes of GPS tracks
  • Extra belevenissen tijdens uw vakantie (Bijv. grot bezoeken etc.)

 

Maatwerk
Wij maken op maat gemaakte reizen voor iedereen of u samen reist of met een hele grote groep. Wij organiseren maatwerk reizen voor bedrijven, scholen, sportclubs etc.
 
Offerte
Wij ontwerpen met plezier een individuele reis geheel naar uw wensen. Voor het samenstellen van een volledige reis op maat inclusief draaiboek vragen wij een eenmalig bedrag. Deze bedraagt € 75,00 per dossier.
Dit bedrag dekt de tijd die wij investeren in het vooronderzoek en ontwikkeling van uw reis én onze expertise en suggesties. Indien u bij ons boekt dan zullen deze kosten uiteraard worden verrekend als voorschot op de totaalsom van uw maatwerk reis.
 
Neem voor uw vakantie op maat contact met ons op, wij staan u graag te woord.
 
 

tags: Kroatie auto huren, kroatie taxi transfers, attracties korcula, vliegtickets, watervliegtuig


Korčula Experts...speciaal, uniek en met een persoonlijk tintje


De vier parels van het eiland Korcula

Gemiddelde klantwaardering op basis van 2944 beoordelingen:  8.7