vakantiewoningen slogan
www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayscroatia-hiking-cycling korcula 1 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayscroatia-hiking-cycling korcula 2 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayscroatia-hiking-cycling korcula 3 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-holidayscroatia-hiking-cycling korcula 4

Ontdek Korčula tijdens uw fiets- of wandelvakantie

Volledig verzorgde georganiseerde fiets- en wandelvakanties voor groepen

Ervaar de wonderschone natuur, het heerlijke mediterrane klimaat en het culturele erfgoed op Korcula en Peljesac. Zorgeloos fietsen en wandelen langs prachtige baaien op het groenste eiland van Kroatië. Onze groepsreizen zijn compleet verzorgd, verblijf in goede hotels met dagelijks ontbijt en diner. Bovendien worden onze fietsvakanties en wandelvakanties door ons persoonlijk begeleid.


Individuele fiets- en wandelvakanties, volledig verzorgd

Wilt u graag op fiets- of wandelvakantie, maar reist u liever met uw eigen gezelschap?

Kies dan voor onze individuele vakanties. Wij regelen alle overnachtingen en brengen uw bagage steeds naar de volgende bestemming. Natuurlijk krijgt u ook de GPS tracks van ons, of als u dat liever heeft dan krijgt u een routebeschrijving. Per dag zijn er GPS tracks en routebeschrijvingen voorhanden. Het enige wat u zelf moet doen, is genieten van de omgeving. Boek vandaag nog uw individuele fiets -of wandelvakantie naar Kroatië en geniet van het mediterane leven in Zuid-Dalmatië.

 


 

Temperaturen

Het eiland Korčula is in elk seizoen ideaal om te bezoeken. Het heeft ongeveer 3000 zonuren per jaar en is een zeer aangename plek om uw vakantie door te brengen. De warmste en de meest zonnige dagen zijn natuurlijk in de zomer. De gemiddelde temperatuur ligt zo rond de 29 graden. Tijdens de zomer zijn de stranden het meest populair bij de bezoekers. Er zijn diverse zand- en kiezelstranden op het eiland. Met de boot kunt u vele verborgen baaien ontdekken en in alle rust genieten van uw vakantie en dit eiland.

 

Korčula, geschikt in elk seizoen

Behalve dan alleen in de zomer is Korčula ook in andere seizoenen zeer aangenaam om te bezoeken. Tijdens het voorjaar en in de herfst heeft Korčula aangename temperatuur van 18 tot 22 graden. In het voorjaar is de zee met ongeveer 13 graden te koud om in te zwemmen. Deze temperatuur zal tot ongeveer 25 graden gaan stijgen in augustus. Voor de dapperen is de zee tot eind oktober nog redelijk aangenaam met een temperatuur van zo'n 19 graden. Onze winters zijn ook zacht en aangenaam, met een temperatuur van ongeveer 11 graden Celsius.

 

 

tags: Fietsreizen Kroatiëwandelreizen Kroatië


Korčula Experts...speciaal, uniek en met een persoonlijk tintje


De vier parels van het eiland Korcula

Gemiddelde klantwaardering op basis van 2806 beoordelingen:  8.1