vakantiewoningen slogan
www.korcula-experts.com-holiday-croatia-news-fitál korcula 1 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-news-fitál korcula 2 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-news-fitál korcula 3 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-news-fitál korcula 4 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-news-fitál korcula 5 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-news-fitál korcula 6
Speciale informatie voor reizigers van Fitál Vakanties
Speciale informatie voor reizigers van Fitál Vakanties
Speciale informatie voor reizigers van Fitál Vakanties

Speciale informatie voor reizigers van Fitál Vakanties

In samenwerking met Fitál Vakanties zal er vanaf donderdag 23 april 2015 wekelijks gereisd gaan worden naar Korcula in Kroatie. U vliegt vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Split, vanuit Split wordt u per touringcar vervoert naar hotel Marco Polo op het eiland.

 

Deze vakantie nemen wij u mee naar verschillende plekken van het eiland waarbij u niet alleen kennis maakt met de prachtige natuur maar ook met de cultuur. De lokale bevolking laat u door workshops kennis maken met de oude cultuur en gebruiken. U zult ervaren dat deze vakantie echt heel anders is dan u tot nu toe gewend bent……

 

Voor meer informatie en boekingen kunt u terecht op de website van Fitál Vakanties of neem telefonisch contact op via 078-6920115.

 

Hieronder vindt u nadere informatie over uw verblijf op Korčula, hotel Marco Polo.

 

Kamer

Uw hotelkamer is voorzien van airconditioning, minibar, satelliet TV, douche of bad, toilet, haardroger, kluis en Wi-Fi. Ontbijtservice op uw kamer behoort tot de mogelijkheden.


Restaurant

Het restaurant serveert gerechten van hoge kwaliteit. De aperitiefbar is een uitstekende plek voor een drankje in de avond.

 

Wellness
Er is een groot Wellness centrum met onder andere een jacuzzi, Finse- en een Turkse sauna.

Sport en entertainment
Buiten op het terrras is er een zwembad, een kinderbad en een jacuzzi. Tevens is er ook een binnenzwembad. In de buurt is er ook een tennisbaan, minigolf en tafeltennis aanwezig.

 

Strand

Bij het hotel is er een kiezelstrand aanwezig met uitzicht op de stad Korcula.

 

Overige

In het gehele hotel is er Wi-Fi internet aanwezig.

De vier parels van het eiland Korcula

Gemiddelde klantwaardering op basis van 2270 beoordelingen:  8.6