vakantiewoningen slogan
www.korcula-experts.com-holiday-croatia-cycling-holidays korcula 1 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-cycling-holidays korcula 2 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-cycling-holidays korcula 3 www.korcula-experts.com-holiday-croatia-cycling-holidays korcula 4

Fietsvakanties voor elke doelgroep

Ervaar per fiets de wonderschone natuur, het heerlijke mediterrane klimaat en het culturele erfgoed op en rond Korcula. Fiets zorgeloos langs prachtige baaien op het groenste eiland van Kroatië, het geboorte-eiland van de befaamde wereldreiziger Marco Polo! Onze groepsreizen per fiets zijn compleet verzorgd, verblijf in goede hotels met dagelijks ontbijt en diner. Bovendien worden onze fietsvakanties door ons persoonlijk begeleid. Al onze reizen zijn inclusief huurfiets en uiteraard bieden we u ook de mogelijkheid om voordelig een E-Bike te huren.


Individuele fietsvakanties, volledig verzorgd
Wilt u graag op fietsvakantie, maar reist u liever met uw eigen gezelschap? Kies dan voor een individuele fietsvakantie. Wij regelen alle overnachtingen en brengen uw bagage steeds naar de volgende bestemming. Natuurlijk krijgt u ook de GPS tracks van ons, of als u dat liever heeft een routebeschrijving. Per dag zijn er GPS tracks en routebeschrijvingen beschikbaar. Het enige wat u zelf moet doen, is op de pedalen trappen en genieten van de omgeving.

Waarom een fietsvakantie bij Korcula Experts?
Al onze fietsvakanties zijn volledig verzorgd. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de mooie fietstochten en prettige hotels. Bekijk ook onze wandelvakanties en onze maatwerk vakanties.

 

Fiets niveaus

De lengte van de fietstocht en het hoogteverschil zijn dingen nemen wij mee in de weging van een reis.
Bij een standplaatsreis kunt u iedere dag kiezen of u wel of niet gaat fietsen. Bij een trektocht liggen de fietsdagen vast. Ook dat is een factor om rekening mee te houden. Bij sommige reizen kunt u per dag kiezen of u een lichtere of zwaardere tocht fietst. 

Niveau 1 Ontspannen
Rustig en ontspannen fietsen. Afstanden van 25-40 km per dag over doorgaans licht glooiend terrein.

Niveau 2
Actief
Ontspannen fietsvakanties met dagafstanden van gemiddeld 40-50 km. Soms een korte etappe met iets meer klimwerk.

Niveau 3 Sportief

Dagafstanden tot 60 km per dag over heuvelachtig terrein met steilere en langere hellingen.

Niveau 4
Pittig
Voor de beslist betere fietser die inspanning als een grote uitdaging ziet. Dagafstanden van meer dan 60 km door heuvelachtige gebieden met elke dag een behoorlijk aantal hoogtemeters. Voor de geoefende fietser met ervaring.
 
 

tags: groepsreizen kroatie, individuele reizen kroatie, maatwerk vakanties kroatie


Korčula Experts...speciaal, uniek en met een persoonlijk tintje


De vier parels van het eiland Korcula

Gemiddelde klantwaardering op basis van 2944 beoordelingen:  8.7